WHY?

Varför ska saker och ting vara så komplicerade? Idag åkte jag inte till skolan pga ont i magen. Imorgon ska jag fixa en jävla tand så jag missar nationella prov i engelska.. mina föräldrar åker iväg snart och jag måste maila min mentor att de inte kan komma på den tiden vi har fått (Utvecklingsamtal), och jag kommer inte in på skol mailen, kan det bli sämre?

ÄR VERKLIGEN NATIONELLA PROV VIKTIGA?!?!?!

Good Things

No fucking way att de blev sämre på något sätt när Cosmic hoppade av. Det är kul att de provar på något helt nytt. Good Things måste jag ha, det är bara den som fattas.

Looptroops Albums

They rock my music world

Looptroop Rockers

image25

Looptroop Rockers - The Building


I'm a angel, rawr

Har blivit skit dålig update ser jag, har inte haft till eller snarare har inte gjort mig tid till att blogga. Blev lite fel men nu är jag tillbaks igen.

Idag var skolan väl helt okej, skola som skola. Fick veta vad jag hade kvar i svenskan idag, och det visar sig att min idiotiska lärare inte har rättat sena uppgifter som jag redan har lämnat in och då skriver hon att jag inte har gjort de alls. Och sen var det en uppgift då man skulle göra den muntligt, men lilla jag var i Chile och hur fan skulle jag göra den? fick inte heller en chans att göra den när jag kom tillbaks från skolan, men aja nu spelar det väl ingen jävla roll. Hon ger ett IG-varning om man inte har gjort det. Nå? vad fan ska jag göra liksom, jag frågade vad jag skulle göra för att ta bort just den "resten" men då säger hon att jag inte kan göra något och att jag kommer få ett IG-varning iaf.. Sen en annan grej som stör mig som bara fan är att vi har svenska en gång i veckan och enligt henne har jag hög frånvaro? whaaaat? men då får jag väl tåla, får fan fixa det här snabbt, för den 12mars ska alla rester vara inlämnade. Jag har redan gått igenom det här en gång och går igenom det en gång till. Men den ända jag har och skylla på är mig själv och ingen annan.

Idag har jag varit både arg och glad. Och ja, som sakt det med skolan gjorde mig arg och Desperate housewives har börjat igen. Im so freaking happy. Kommer sitta fast klistrad på soffan framför TV:en kl 20:00 för då kommer det repris på ett gammalt avsnitt jag missa när jag var utomlands och kl 21:00 börjar de nya! Eller nya och nya, det har typ redan gått 15 avsnitt i USA. Sverige eller nu skyller vi på Kanal 5 är så jävla sega på allt. Fuuuuuuckkkkeers!

Aik vs Hammarby.
Hade ingen aning om detta förns jag läste Fannys blogg och det stod på alla gratis tidningar så hur skulle man kunna missa. Blev lite besviken att ingen vann, så jobbigt med såna matcher. Själv hejar jag på Hammarby, så sug kuk era äckliga gnagar jävlar (Fanny min vän är ett undantag). Men resten kan fan bli blinda och bli påkörda av en buss.

NU blir det lite flyff för min del, peace.

Nattinatt

Nu ska jag nog sova, eller snarare läsa. Ska läsa ett tag och sen sova, blev trött tidigt idag, vilket jag tycker är as skönt. Vanligt vis brukar jag lägga mig kl 01. Pissigt, i know!

Nu ska jag runt huset och kolla så att allt är låst osv, god natt!

Ego Girl & Den siste Tempelriddaren

Idag var Mamma, Noe och jag inne i stan. Fick med mig ett par härliga kartong lådor från hemtex. Jag är ganska nöjd med de. Mer skräp ska det samlas! Fick också med mig Ego Girl av Carolina Gynning, hennes själv biografi.

Ego Girl

Sist men inte minst fick jag med mig en bok som heter Den siste tempelriddaren av Raymond Khoury. "Alla som tyckte om Da Vincikoden kommer att älska denna spännande blandning av konpirationsteorier, action och mysterier". Och jag är en person som avgudar Leonardo Da Vinci. Har läst Dan Browns härliga böcker har bara I cirkeln mitt kvar att läsa.

Den siste Tempelriddaren

Men nu ska läsa vidare, så härligt att läsa.

Roliga grejer


A: You like to drink
B: Everyone wants you
C: You are really silly
D: You are so damn cute
E: Damn good kisser
F: You are dead sexy
G: You never let people tell you what to do
H: You have a very good personality and looks
I: You are great in bed
J: People adore you
K: You're wild and crazy
L: Everyone loves you
M: Best kisser ever
N: You can keep secrets
O: Awesome kisser
P: You are popular with all types of people
Q: You are a hypocrite
R: Fucking crazy
S: Easy to fall in love with
T: You're loyal to those you love
U: You really like to chill
V: You are not judgemental
W: You are very broad minded
X: Your very good at work/school
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for
Z: Always ready

S: Easy to fall in love with
A: You like to drink
N: You can keep secrets
D: You are so damn cute
R: Fucking crazy
A: You like to drink

What to do?

Varför blir det alltid så att man vill skaffa sig en tatureing eller percing när man tex kollar på Miami/LA Ink. Jag önskar att jag var 18 år eller något. Är det verkligen så att man känner sig fri då?. Men vad har jag egentligen och klaga på? jag fyller snart 17 och då är det bara ett år kvar, sen är fyller ju pojkvännen 18 år (AVIS).
Idag blev det ingen Parlamentet, blev så jävla besviken för jag såg verkligen fram emot att få kolla på det. Och så var det inga bra komiker. BLÄH! sug sug sug på det.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, städa och sånt shit tror jag om jag inte göra det innan jag går och lägger mig. Tror jag ska vara med Fanny men är inte säker, hon ska väl ringa imorgon och då får man planera mer. Imorgon kommer jag inte få träffa min bebo, :( jävla idiotiska bestämda dagar man inte ska träffas pga hans idiotiska föräldrar han har.

Ikväll ska jag hjälpa mamma att anonsera lite fest/bröllop/bal kläder, lol! Och idag har jag bestämt mig för att somna till en film! Det får bli en film jag fick låna av bebo, som han hade hemma. Har aldrig hört talas om den eller något den heter Vanity Fair. Den suger säkert men jag ska fan ge den en chans.

[lovely things, making me smile]

Skönt med lov

Japp, as skönt! Har lov en hel vecka. Så idag behöver jag inte bry mig om att jag ska lägga mig tidigt eller om jag har läxor eller något. Eller jo nu ljuger jag, jag måste göra några små rester under veckan och juste, måste skriva en dikt! damn, har ändå mycket att göra men inte så mycket. Idag får jag inte missa parlamentet eller LA Ink. Så ska glida till TV:en.

[I'm so happy today, peace]

En dag med Fanny

Idag var jag med Fanny, det var hel kul. Vi var först hemma hos henne och spelade Gitar Hero. Sen gjorde Fanny en god köttfärs med spaggeti! det smälte i min mun! ^_^ sedan gick vi ut för att fotografera lite. Blev en hel del bilder men här är några.

Foto Foto Foto
Foto  Foto


[we did have fun]

Skolan

Har varit lite seg update, men detta får duga!
Ska nog vara med Fanny idag, ska glida till henne lite senare, hon var visst ledig idag (kul för henne). Men jag har ledig hela nästa vecka! yeaaayeah!
Ska nog fortsätta med min lektion, hehe!

Dagens

Dagens humör: Seg
Dagens borde: Gå och tvätta kläder
Dagens frisyr: Utsläpt
Dagens klädsel: Mjukis byxor och t-shirt
Dagens planer: Vara med bebo
Dagens materiella vill ha: Inget speciellt
Dagens längtan: Tills på lördag
Dagens beroende: Sova
Dagens tråkigaste: Städa
Dagens personer: Mamma och pappa
Dagens roliga: Älskling
Dagens låt: -

Jag vet inte vad jag ska skriva, det har inte hänt så mycket idag förutom att jag har varit på vårdcentralen som gick bra. Älskling ska få göra film musik till ett företag, hoppas han vinner! heja älskling. ^_^

RSS 2.0