Länge sedan sen sist

Det var ett bra tag sedan jag skrev, man glömmer nästan bort att man bloggade en gång i tiden!
Jag har haft mycket att tänka och göra nu på senare tid, ska få tandställning snart och varje steg närmre lider jag mer och mer av smärtan! Har dragit ut fyra tänder och jag har plast grejer mellan tänderna för att det ska bli mellanrum! Det gör ont kan jag säga dig, jag kan inte tugga, inte en krossad banan! Det gör ont ont ont, och jag måste leva med det tills på onsdag då jag får rälsen på övre tänderna. Jag blir glad att jag snart kommer få det och att allt lidande snart kommer försvinna, så att mina tänder kan ta ett jävla break!
Aja, nu ska jag städa lite i mitt rum, ta bilder på mitt skrivbord och lägga ut den på blocket! sen ska jag väl bygga min andra som bara ligger i hallen och väntar på att bli byggd! Men med smärta här och där vill man bara sova och man har liksom ingen lust att städa eller göra något.
Sen igår kom älskling hit och sov över, hadde inte träffat honom sen i söndags förra veckan. Jag behöver honom vid min sida när man gör en så smärtsam behandling. Men vill man vara fin får man lida pin, är det inte så den går?

Den snygga bild på Austin Powers för att jag älskar hans filmer, eller rättare sakt Austin powers filmerna! OH BEHAVE BABY!

Men nu är jag as hungrig och jag ska sätta igång med allt skit.

Schooool

jag är en aning skol trött men jag får hålla ut ett par veckor till.

Ren smärta efter bedövningen hade gått bort, massa blod och en massa dregell. På måndag blir det samma visa, fan seriöst jag orkar inte mer.. :/
Fan måste springa till tåget nu.. suck!

btw, har fått ett nytt skriv/data bord ^_^


Tandläkaren

Idag ska jag till tandläkaren och gissa vad, DRA UT TÄNDER! omg, har aldrig dragit ut tänder ever, gör det ont? Fan vad jag är rädd!

Ops

Har inte skrivit på ett jävla bra tag känns det som och det är för jag inte har lust att skriva! perioder.. kallas det.  Aja, kl är alldeles för mycket, så ska lägga mig ner och läsa ett par sidor och sen blir det sleep time!

God natt fuckers.

btw, fick en komplimang idag, att jag var söt och snygg! :)


End of the day

Nu är Torsdagen slut och början på fredag. Idag/imorgon ska jag vara med min älskling, hoppas det blir film och mys. Att jag har haft ganska ont i magen idag är då för att det är dags för mensvecka, haha. Ser fram emot en lung helg med massa mys med elle belle! :)

Aja, nu är jag jättetrött så ska sova, tandläkare imorgon! 

Städa, tvätta & rensa

Idag tänker jag inte gå ut, jag har bestämt mig för att stor städa. Jag ska städa mitt rum, rensa min garderob eller rättare sakt allt jag äger, menar då (mina papper, kläder & annat skit). Jag ska också tvätta alla min kläder som ligger på golvet lite överallt i huset. Dammet svider i näsan, nu får det vara nog. Jag vet själv att jag kommer må mycket bättre av att göra det. Jag har samlat på mig för mycket skit känner jag. 

Önska mig lycka till! :)

Ont i magen

Mår verkligen skit dåligt, min mage värker och det känns som jag vill spy men det kommer inget. Blir hemma och vila dag tror jag, har verkligen ingen lust att gå ut såhär.
Orkar inte smärtan, ska ta en ipren, bye!

Linda Rosing

Kollade runt nu på olika bloggar och hittade Linda Rosings blogg, den är pinsamt tråkig. Hon ser förjävlig ut, hon verkar inte heller må så bra, starckars kvinna. Vet inte vad jag ska tycka om henne, ska man verkligen tycka synd om henne? Hon har ju i stort sätt valt allt detta själv. Hon är smal med en vältränad mage (avis) och två ballong tuttar som bara ser förjävliga ut på hennes kropp. Hon publicerar inte heller sin ålder, men kollar man på hennes bilder ser man att hon är rätt "gammal". Min åsikt, kolla in själv och tyck till själv.


http://www.hanky.se/LindaRosing

Jan Jacob armband


Jan Jacob - färgade armband för 39:-

Flugsvamphalsband


Flugsvamphalsband finns i olika färger, 165:-

Kåt på Bamboo earings!


Hjärtformade Bamboo örhängen: 165:-, 145:- & 125:-
Rektangelfromade Bamboo örhängen: 95:-

Voodo dolls

Jag har en känsla av att jag är lite av de alla, Vooooodooooo!


My biggest fear

Min största rädsla är nog att förlora någon jag verkligen älskar, någon jag inte kan leva utan. T.ex. mina föräldrar, min familj, min pojkvän och mina vänner! Jag kom och tänka på det nu för att kl närmar sig tolv på natten och min dumma älskling vägrade sova hos mig pga att han ville träffa mig imorgon, (Om han sover hos mig måste han stanna hemma nästa dag, typ som ett straff för att han sovit hos mig på en vardag.) Och han åkte för inte så länge sedan, ungefär 40min sen. Jag kunde inte ens duscha i fred, tanken och bilden av att jag kan förlora en person som betyder så mycket på några få minuter gör ont. Men nu ska jag inte tänka mer på det här, ringde nyss upp honom och han var redan hemma oskadd! På tisdag kommer mina föräldrar hem från Chile, resan dit gick bra förutom att deras bagage inte kom fram. Den dagen de åkte kunde jag inte gå och lägga mig och sova, ni vet nog varför. Nu kommer de hem och ska göra samma resa tillbaks, min önskan just nu är att de kommer hem oskadda de med. Jag vet fan inte vad jag skulle göra utan de, jag skulle inte klara mig. Det gör ont och jag skrämmer upp mig själv av att bara tänka tanken. Ska sluta nu, måste kolla tvätten så att jag har något att ha på mig imorgon.

God natt!


Bästa South Park avsnittet


Vill fotografera

Jag vill så gärna gå ut och fotografera, men pappa har våran Canon 400D, >_< och jag orkar inte med min Minolta (som måste laddas). Och sen suger min mobil kamera, w800i som är en mp3 mobil. Vad ska jag göra?  

Again

Idag är det onsdag igen, kändes som det var onsdag typ i måndags om du förstår vad jag menar. Greys Anatomy idag, lite trött på den serien. Men what the hell, jag har inget annat bättre för mig. Älskling ligger bara och sover. Det blir också Sverige pussas och karmas och sist men inte minst  "Celebirty Rehab with Dr. Drew" haha liksom WHAAAT?!

Ja Tack!


Spookie

Vaknade precis, sov ungefär 40min och känner att jag har laddat batterierna. Men det sjuka var att när jag vaknade så frös jag bokstavligen häcken av mig och jag låg som ett lik med armarna på sidan av kroppen, väldigt tätt intill kroppen och benen så klart spik raka. Mina händer är också iskalla, men det kan bero på att jag inte har ätit ordentligt idag. Tänkte inte på det förns jag satt vid datorn och smsade till Fanny.
Man kan säga att det var lite läskigt, men jag mår bra nu och det är det som räknas hoppas jag.

Ska äta något nu, hej hej!

Vad är det för speciellt med den här..?

Jag tycker personligt att den här klänningen ser ut som fan, det finns inget på klänningen som gör den speciell, inget alls! Verkligen skit skit skit ful. Skulle aldrig slösa pengar på något sånt, skulle heller inte använda den om jag fick den graits. Fy, det är pinsamt. Och det roliga med det hela är att den bokstavligen är slut såld över allt, eftersom ingen verkar hitta den någonstans. Och då menar jag verkligen ingen, eller är det så att den inte har kommit till Sverige ännu?

Dela åsikter, kul och diskutera "mode".











Nattinatt

Tänkte bara säga god natt och sov gott till mina få läsare jag har.

Såg på en video Lisa hade länkat, med en munk som offrar sitt liv genom att sitta på marken och bli uppslukad av elden. Varför gör man något sånt? Mår inte direkt bra efter ha sätt den.

Eh, nu ska jag lägga mig och ringa älskling, good night.

Sofia, min sköning

Min sköna Sofia sa något helt galet medans hon satt och pillade på sina oliver hon hade på sin tallrik.
- Tänk att man gör vin av de här!

Vin av oliver, HAHAHA. Men SOFIA! Ska man skratta eller gråta av din dumhet? <3

Jag skulle inte banga en sekund


Se-Sa feat. Sharon Phillips - Like This Like That



Idag bjuder jag på en riktigt bra låt, lyssna och njut.

Jens Lapidus

image37
Det verkar som alla tycker om de här böckerna och folk rekomenderar att man ska läsa de. Jag vet liksom inte, ska man köpa eller inte? Vad handlar de om? let me know..


Sova time

Idag har jag inte gjort alls något vettigt heller, jag har varit i skolan och sedan träffat älskling. Snabb träffade Fanny på Tullinge station när hennes pappa skulle hämta henne. Cool jävla bil kan jag säga.. den måste jag åka på innan ni säljer den. Jag övertalade älskling min att sova över idag eftersom båda börjar kl 9 imorgon. Jag har nationella i matematik och han har vanlig skoldag. Kommer nog inte få vara med honom imorgon eftersom han sover över på en vardag. Men det gör inte så mycket eftersom det är både Ugly Betty och Desperate Housewives. Eller det kommer nog bli tråkigt att kolla på Desperate Housewives eftersom jag har morgondagens avsnitt på datorn. Jag vet faktist inte själv hur många gånger jag har kollat på den, men en sak ska jag säga att avsnittet är bäst.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska lägga mig brevid min älskling och hoppas att jag får sova ^_^

Veckans

Måndag: Skola - Göra de sista resterna, allt ska vara inlämnat.
Tisdag: Nationella prov i matematik, Ugly Betty & Desperate Housewives.
Onsdag: Skola & Greys Anatomy
Torsdag: Skola & Sanningens ögonblick samt andra roliga Tv program.
Fredag: Måste ta ledigt från skolan, tandläkare. Grilla hos Fanny, sova över.
Lördag: Älskling ska sova över <3
Söndag: Ta det lungt.


Relax

Idag kan man säga att jag inte har varit med min bebo, han försvann så tidigt att jag inte ens hann märka att han var borta. Min "kära" bror jobbade hela dagen, min dag var rättare sakt fri från problem. Jag har inte alls gjort något vettigt idag, förutom att jag tog ett mysigt bad! Skönt som fan var det och jag känner mig ren och len! ^_^  Ska kolla på Sanningens ögonblick och efter det blir det läsa och sova.

Bye bye


Grattis killar

Jag vill bara gratulera killarna som kom vidare i Talang 2008 "IGEN", alltså Rikard/RMK, Marcus och Chai. Blev så glad över att de kom vidare till final, jag såg verkligen fram emot det. Och när de ropade ut "RMK & Co." kom allt som en jävla chock. Jag är jävligt glad för deras skull, keep the good work going. Själva grejen med att jag röstade och kollade på båda talang avsnitten är för att jag personligt har träffat Rikard, som är min pojkväns bra kompisar i skolan. Rikard är en sån glad person och verkligen för snäll. Chai har jag bara sätt men aldrig pratat med, men eftersom han också är min pojkväns kompis måste man ju! Marcus har jag aldrig pratat med, har bara sätt honom uppe på scen. Men shit, jag är så glad för eran skull killar. 



Noel hälsar "förlåt för att jag inte har skickat dina filer, men vi löser det!" Till dig Rikard btw. ^_^

När blir det firandet?

Need help

Jag har ganska coola sommar kläder som jag adrig har använt, troligtvis för att jag inte vet med vad jag ska anväda dem med. It suck really bad.

Mardrömmar

Idag har jag bara haft mardrömmar, jag har vaknat med hjärtat dunkade i 200km/h. Drömde bara massa onödigt shit jag egentligen inte borde drömma. Egentligen har jag skola, men jag har sjukanmält mig. Vaknade med en smärta i hela kroppen, orkade inte ens gå på toa. Och jag är inte heller trött, utan det är bara att min kropp inte hänger med i svängarna. Vet inte om jag ska ut lite senare, det var tänkt att jag skulle gå till gulan efter skolan med älskling och köpa mig ett par örhängen. Antingen får de vänta ett par timmar eller ett helt dygn.
Det är ganska sjukt vad man sliter på sin kropp på morgonen, då egentligen kroppen ber om mer "vila". När jag hoppar in i duschen på morgonen gör det alltid så jävla ont när vattnet landar på kroppen. Och det värsta är att mitt badrum är ganska stort så ångan hinner inte värma något, så det blir svin kallt när man hoppar ut.
Nu orkar jag inte skriva mer för stunden, ska lägga mig ner och sätta på en film.

Earrings

I helgen blir två par såna här örhängen mina! Ett par i guld och ett par i silver.

I finally found it

Jag säger bara äntligen, äntligen har jag hittat det jag länge letat efter. Det jag har längtat i så många år, äntligen. Jag är så glad att jag inte vet vad jag ska ta mig till, vill köpa den nu på sekunden. Men har tyvärr inte pengarna, den kostar runt 600kr vilket jag inte tycker är så dyrt. Denna underbara väska ska äntligen bli min i sommar. Jag kommer gå runt med färg glada kläder, härliga pump skor och glassiga solglasögon! Im telling you, just wait and see!



And never ever that im telling you where you can find it.

Lego Mp3 spelare

image34

Det här är en lego mp3 spelar som funkar som vilken annan mp3 spelar som helst! Galet, men det är sant.

JAG VILL HA!

Fix Trix Mix

Som du kanske ser så har jag ändrat sidan lite, har fått en snygg digital klocka, en större bild och lite mer lila. Är inte 100% nöjd och kan inte hitta felet. HJÄLP MIG!?

Imorgon är det skola igen, som tur har jag bara media prod. slutar alltså elva imorgon. God natt <3

Television

Medans Desperate Housewives bara blir till en bättre serie blir Grey Anatomy till ett sämre. Komiskt men så är det, enligt min åsikt. Förväntade mig något bättre idag av Greys Anatomy.. man kan säga att jag blev lite besviken, lite av slöseri med tid.


Ibland undrar man...

Nationella provet i matematik gick verkligen skit. Jag orkade verkligen inte tänka och det får man göra ibland, så jag skrev lite men struntade i resten. Kom hem och la mig och sov, var döds trött och ännu en gång massa bråk med min omogna bror. Varför gör han så här? ibland undrar man verkligen vad han har i huvudet?! Eller jag vet ju, spel spel spel, men lägg av?! Jag fick åtminstonde prata ut mig med mamma och det blev en massa tårar för min del. Jag är så trött, får jag inte vara det? Tänk dig själv leva med en person som skiter fullständigt att gå och jobba, sitter i sitt rum hela dagarna. Man är snäll och lagar mat till honom men så städar han inte undan efter sig. Spiller cola på trappan och skiter fullständigt att städa bort det och förväntar sig att jag ska städa bort det. Det här funkar inte, de kommer aldrig funka alls i längden. Jag kommer inte ha tålmodet att stå ut med det här. Behöver komma bort från all skit, från honom! I need some friends now, men men.. synd att man sumpa bort alla.
Jag har verkligen svårt för att skaffa kompisar, jag är så jävla kräsen... Why?


Good Night

Nu är tisdagen slut och mitt lov också, imorgon blir det skola eller rättare sakt nationella prov i mattte. Så nu ska jag sova. Good night and sleep tight.

<3

Tävling hos thespaceinbetween.blogg.se



Jag är med och tävlar hos Thespaceinbetween.blogg.se

Var även du med och tävla Lycka till!

The Body Shop


The Body Shop krämer verkar lukta gudomligt, vill verkligen ha den här!
Vart finns den att köpa, vad ligger den på?

Ugly Betty & Desperate Housewives



Två bra serier efter varandra, kan det bli bättre?


Plain White T's - Hey There Delilah


Tävling hos Bexs.se



Jag är med och tävlar på B E X S . S E om ett par
strumpbyxor från Evasunderkläder.se!

Var även du med och tävla Lycka till!

Skullcandy


Mina gamla Skullcandy gick sönder, det blev nya idag!

Grattis mamma

Idag fyller min mamma år, grattis på födelsedagen! Hon fick en badkudde och spa produkter av mig. Nu kan du relaxa lite mamma, men det får nog bli efter resan.

I love my parents <3


My blogg is fresh!

Som du ser, har jag ändrat "lite" på min blogg. Ser mycket mycket fräschare ut nu, med bakgrund, lite färger, lovely.

RSS 2.0