Sudda bort din sura min



hehe, väldigt tråkig bild. Varför se så sur och allvar ut? Le och skratta, live a happy life.

(Lindsay Lohan och hennes flickvän)

blir ingen skola för mig idag inte, jag har inte ens gått och lagt mig. va fan, sur jag blir... måste vända tillbaks dygnet. Ska kolla vidare på Hitta Nemo, älskar den filmen. (speicellt Doris)

God natt, kram.

-


Robert Pattinson





Igår kom jag på att killen från Twilight är med i Harry Potter filmen, coolt va? :)
(man är ju seg)

Gwen Stefani




Mary-kate & Ashley Olsen


Tycker den här bilden var skit snygg, speciellt ljuset och färgerna.

Har fått mens värkar och nu ska jag lägga mig och försöka sova lite. puss och kram

Rihanna after the fight



Alla vet att Rihanna har blivit misshandlad av sin pojkvän Chris Brown. En bild har läckt och tydligen såg hon ut såhär. Det är väldigt synd om henne och ingen i världen ska behöva gå igenom någonting sånt (misshandel). Det är motbjudade bara, varför kan man inte bara inse att det är så fel? peace and love, tänk lite som en hippie, nej skoja bara...men allvar. Gillar inte Rihanna alls, verken hennes musik eller hennes sätt att vara, men jag tycker synd om henne. Hon har tydligen sagt att hon ska ta tillbaks honom, för att hon förtfarande älskar honom och sådär, jag förstår henne till 100%, men att ta tillbaks honom kommer vara ett så stort misstag. Krya på dig Rihanna och jag hoppas du snart blir frisk och tar rätt beslut om Chris Brown.

Chris Crocker



Av någon konstig andledning började kolla på Chris Crockers video på youtube och nyss hittade jag den här som jag tyckte var riktigt jävla rolig. Det hjälper som fan att dansa loss sina negativa känslor, dock gillar jag inte vissa videos han har gjort, har inget alls emot bögar eller transor... men en av videorna som jag blev lite sne av var när han klankade ner kvinnor. Du är född med en mans kropp och han försöker se ut/låta som en kvinna, dålig stil att då liksom klanka ner oss.

Alla har sina åsikter, har inget emot hans åsikter men hans tänkande om just det ämnet håller jag inte med om. För att få respekt måste man visa respekt. (Behandla som du själv vill bli behandlad)

och juste, folk som hatar homosexuella, asså lägg ner. Hetro, inte hetro, transa eller inte transa... vi alla är individer med känslor. Bibeln, kiss my ass! :) Go Chris Crocker & homosexuella.

kram

snygga människa



Angelina Joile är så otroligt vacker, jag skulle fan inte banga även om jag är hetro! :) vackra vackra kvinna. jag vill se ut som henne! hehe, men med lite mer fett på kroppen... hon är alldeles för smal.

Aja, nu ska jag ta ut hundarna med min bror och vi ska shit chatta, kramis!

fyndet

oh, jag köpte en rasta tröja av Estefanny! jag är fan as nöjd!

tack! :)

i wanna sleep

jag gick och la mig kl 5 och måste nu upp igen, kl 8. Jag har sovit 3 timmar och nu ska jag till skolan och göra 2 prov efter varann och sen slutar jag. Ett i Svenskan och det andra i trafiken, tack så hemskt mycket cybergymnasiet. Grattis cybergymnasiet, ni har lyckats överbelasta elevernas hjärnor med idiotisk kunskap. Jag har ingen som helst jävla använding av att veta vad som skreva på romantik/upplysning epoken i framtiden.

LÅT MIG SOVA!

Mumma!


Utmanad!

Fanny har utmanat mig

1.länka till den som utmanat dig
2. berätta 8 sanningar om dig själv
3. Utmana 8 personer (kommer stå längst ner i inlägget)
4. Skriv till de personerna du har utmanat så de vet om det.

JAG:
1. Jag är extremt envis & väldigt dominant
2. Jag älskar våfflor & pasta
3. Jag gillar inte att vara själv alldeles för länge
4. Jag brukar oftast ta saker för givet
5. Jag är lat 
6. Jag älskar coca cola
7. Jag spelar wow
8. Jag älskar att ligga på sängen och kolla på film

Jag utmanar: ingen! :)

Grattis Viktoria!



Grattis i typ efterskott! see ya later on tha party! :) kram kram

RSS 2.0