I'm BACK!

efter en månad har jag äntligen fått internet! Kan inte bli gladare..

Adidas <3


SNS REA!

 

Dont miss it

Holiday minifestival idag!



Skolan som vanligt

Sitter i skolan nu, kom typ precis! Tog sovmorgon en timme, as skönt. Men nu sitter man här i skolan medans mer en halva sverige har sommarlov. Men jag får skylla mig själv helt enkelt, jag valde att gå halvdagar! Har inte så mycket att skriva om, jag fortfarande ingen internet hemma, vilket suger röv. Jag har spelat mycket Age of mystery, jag tror att jag är på sista mission! Jag äger.. ^_^
Orkar inte skriva mer nu, ska spela lite spel och leta efter kläder till sommaren, tips om något klädesplagg?

Och juste, ska dra och spela CS på inferno efter skolan, hehe! LÄNGTAR!

On my way home

Nu har jag träffat Noe, vi blev sams.. det förvånar mig inte heller. När vi bråkar blir han direkt "nu gör vi slut, jag vill inte ha det här förhållandet" men när vi är sams då är det en helt annan person. Den här veckan kommer bli jobbig, noe verkar inte vilja umgås, men jag är lite på för att jag inte har någon internet och Fanny är i Hultsfred. Och min sista vecka i skolan för sen på onsdag nästa vecka kommer jag ha sommarlov :) 

Noe ska till Grekland i lite mer i en vecka, det är väl skönt. Kommer nog sakna honom men kommer umgås med vännerna mer tror jag xD. Aja, det blir nog inte mer för mig idag, måste glida hem nu! ska spela age of mystery

I hate lies

Fan vad jag hatar när folk ljuger, hatar!!! Varför ska man behöva ljuga? Varför mot mig?! Man kan inte lita på en person som ljuger.. det spelar heller inte roll vad personen ljuger om, man ska inte ljuga. Fattar inte du det? Damn.

Sitter i skolan btw, har döds tråkigt och jag har en massa att göra. Jag orkar inte med någonting.. jag vill sätta mig ner i solen och bara ligga där och inte göra något alls. Jag vill ha kärlek, jag är trött på all kallhet i världen. You know what i mean?
Fanny har dragit till Hultsfred nu! nu när jag som mest behöver en god vän, men det är sånt man måste ta.

Dagens humör: Trött på allt
Dagens borde: Göra klart allt jag måste innan sommarlovet
Dagens frisyr: Ingen frisyr idag
Dagens klädsel: Korta jeans byxer, linne och en tröja!
Dagens planer: Träffa Noe och inte göra något vettigt
Dagens materiella vill ha: Tyg skor och pengar
Dagens längtan: När allt blir bra igen
Dagens beroende: Musik
Dagens tråkigaste: Bråk och besvikelse
Dagens personer: Ingen för tillfälligt
Dagens roliga: Nobody!
Dagens låt: Gentleman - Runaway

Fan vad sur jag blir, varför ska allt vara så jävla jobbigt?!

Chords - Knockin On My Door (Feat. Rantoboko)



riktigt bra låt, väcker massa minnen.

Life

Sitter hemma hos Noe nu, har sovit över här. Vårt förhållande känns fortfarande lite skakigt och jag mår jätte dåligt. Men jag hoppas det ordnar sig. Vi ska försöka igen och hoppas vi får vår kärlek att växa till något oslagbart. Nog om honom nu, mer om mig. Jag har fått tandställning, vilket jag inte heller är så glad över. Folk verkar inte ens reagerar att jag har det. Jag som trodde att det var jätte konstigt att ha det. Men nu tycker jag det är helt normalt, man är liksom "en person som vill fixa sina tänder fina". Men jag kommer vänja snart mig vid att jag verkligen har tandställning. Snart får jag på under käken. Den 27 juni ska jag dit igen. 
Ni anar ändå inte hur mycket skit det har hänt mig under de senaste 2 veckorna, som t.ex. bråk med Noe, tandställningen, stress i skolan för att jag har en massa jävla rester. Aja, orkar inte skriva mer. Skriver när jag får tid igen.



Skolan

sitter i skolan just på media produktionen! as tråkigt, sitter bara och spelar. Egentligen skulle jag ha prov i SH, det provet jag missar på onsdag för att jag har tandläkartid. Och det komiska med sitationen var att hon sa till mig att jag skulle till s81 salen och sen när jag fick reda på att de hade bytt fick jag inte komma in! Men nu har jag pratat med henne och skällt ut henne! xD Ska göra provet på SH tiden imon kl 11.00. Betyder då att jag får plugga lite till.

Ska åka till H&M och kolla om jag hittar klänningen jag ville ha också med fidelie! Sen ska hon köpa present till sin syster som fyller år imon, och min pappa fyller år idag!

GRATTIS PAPPA! LOVE YOU!

btw, har inget internet hemma så skriver när jag får tillgång till en dator!

RSS 2.0