Batman - The Dark Knight



Den här filmen vill jag se, ska nog åka och kolla på den med älskling min imorgon! Ska bli kul som fan, har inte varit på bio på evigheter.


>_<

Jag hatar min dator, jag trycker på "stäng av datorn" och istället så startas den om! FYFAN VAD SUR JAG BLIR!

Ångest

Nu är det inte långt kvar tills jag börjar skolan igen, snacka om att jag har ångest! Jag har som sakt inte gjort något vettigt i sommar. Jag som planerade en massa.. men absolut inget blev av. Imon ska jag kanske dra och badish med Kevin och annat folk. Vet fan inte om jag orkar, vaknar liksom 14-15 varje jävla dag! Vi får helt enkelt se vad som händer imorgon. PÅ LÖRDAG så ska kevin och jag + annat folk som vill följa med dra på Pride festivalen. Ska bli as skoj, det ska drickas och njuta av dagen.

Fyfan vad jag hatar skolan just nu, jag blir bara stressad och får ångest när jag tänker på att jag ska till skolan igen den 11:fte. FAN SKA JAG GÖRA I SKOLAN?! xD

Men nu ska jag sova bort ångesten och hoppas att jag vaknar imorgon!

Peace

Snygg pojkvän, love you


Snygg bil eller vad? ^_^


Jag är typ tillbaks!

Jag har inte haft lust att blogga alls! Men nu tror jag att jag kommer börja igen, kanske inte lika extremt som förr men lite då och då kan jag väl skriva ett inlägg eller två. Mitt sommarlov har sugit balls! Jag har fan inte gjort något vettigt, jag har varken träffat kompisar, festat med friends eller TAGIT MITT FÖRSTA DOPP! Det ända jag har gjort är att spela wow, omg! Jag har ångest, jag borde aldrig köpt spelet.. men man glömmer alla sina bekymmer vid datorn eller när man spelar spel. DAMN!   men men...

Imorgon ska jag på bio med älskling min och päron, vi ska kolla på Will Smith nya film. Ska bli kul som fan, hihi me längtar. Jag har också köpt pärlplattor, för att göra coola smycken till myself. Om ni har ideer eller bilder så skicka mer en gärna. Aaa juste, och på lördag ska jag träffa Fanny, och jag hoppas det blir av! Länge sedan sen sist, och nu är det dags! Sen ska jag träffa Kevzor någon dag och nattgibba! Hihih, och jag som inte skulle spela så mycket.. men jag kommer inte sitta hemma vid datorn vilket är sjävlaste tanken! OCH jag hoppas det blir av.

kiss and hugs


Datanörd?.. Nej då, bara nybörjare.

Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit på länge. Orsaken till det är att jag sitter och spelar världens bästa spel.. world of warcraft. Jag kommer trappa ner när jag kommit upp till lvl 40 och har fått min häst, men tills dess kommer det bli bara gameing.. dag ut och dag in.

Jag lever

Jag lever.. okej? jag orkar bara inte blogga. Orkar faktist inte göra mig tid till det heller, man kan säga att jag har bättre saker för mig.

Peace, i'm out


World of Warcraft

Jag ångrar mig lite om det jag skrev innan, Wow är lätt mycket roligare än Flyff. Nu har jag lärt mig och tycker det är kul som fan. Köpte spelet igår och insallerar det nu, det tar sån jävla tid.

UNDEAD MAGE!! wooho xD

:( och :)

Idag fick älskling en dålig nyhet, han fick inte biljetten till Grekland, no biljetten ingen resa. Sög lite, man ville ju att han skulle åka iväg och ha kul för en gång skull. Stackaren har inte varit utomlands på 8år om inte mer.. :(.
Annars har Pato, Noe, Sebbe och jag åkt gokart. Hehe, jag nöjer mig med att köra en gång, men de andra tre är katastofer.. älskar att köra gokart. Speciellt bror min, min dag har varit ganska bra. Helt okej dag, kändes lite stressigt imorse men gick över senare på eftermiddan!

Nu ska jag spela lite warcraft, hehe!

Kul?

Jävla skit, antivirus panda vill inte funka.. fan vad sur jag blir. Och sen fick jag nyss reda på att Noe ska åka till Grekland och träffa sin klasskompis en vecka. En vecka är inte alls mycket men det känns konstigt att han åker hela vägen dit själv och ska vara med en klasskompis man knappt känner. Tycker att han kunde åkt med mig någonstans eftersom vi knappt träffar varandra nu, men jag vet själv att Noe är ganska egoistisk av sig. Något jag får leva med om jag ska vara tillsammasn med honom, han kommer hem på onsdag nästa vecka på kvällen och sen åker jag bort i tre dagar nästa dag. Jippi, eller inte. Idag kommer jag bara träffa honom jätte snabbt, vilket suger. Säkert 30min eller så, istället träffar man ju inte honom men jag behöver sex. xD Aja, jag kan inte säga att jag är döds glad för att han åker men det ska bli skönt att kunna umgås med annat folk en vecka, festa lite. Festa med kevin och hans kompisar på fredag kanske, det ska bli kul om jag nu gör det. Vi skulle bada, dricka och campa någon dag i veckan men det verkar inte som det kommer bli av.

Jag hart fortfarande inte förstått att han åker en vecka, själv, till en kompis. Jag vet att jag kan lita på honom men en del inom mig litar inte så mycket på det här. Från och med imon kl 9 kommer jag hata Grekland och hans kompis som beter sig som en flicka. Aldrig direkt gillat honom, men det är ju sånt man får leva med.

Jag vet, jag vet..

Jag vet vart jag har alla nu, exakt.

Today

Igår/idag fick jag internet, kl är 3:16 och jag är döds trött. Laddade ner trial till World of Warcraft, det var inte alls det jag hade tänkt mig. Flyff är lätt mycket bättre, lättare, finare m.m. ^_^ MANGA!
Jag har inte ätit mycket idag, åt två billys på kväll/natt och jag är så äckligt förbannad på allt just nu! så jag tror jag ska lägga mig och sova.

GOD NATT HORER!


RSS 2.0