Lovely Promoe


B.E.P - Bebot


                                              Black eyed pease - Bebot

Monday

Och nu har man börjat blogga lite, ett inlägg varje dag, hur nice är inte det? haha, humor. Jag vet inte vad det är för fel på mig, jag sover och sover och kan bara inte vakna. Om inte min bror hade sagt att jag skulle upp kl halv fem skulle jag fortfarande legat och sovit. blä, jag kanske växer?

Iaf, dagens planer är att städa rummet, tvätta kläder och plugga.


Angelina Jolie


Söndagar...

Som alla andra jävla söndagar, så har min dag varit slapp. Jag sov som en stock, och när min pöjke vakna vart jag bara så jävla irriterad och att sätta sig vid datorn och sätta på tv:en gjorde inte situationen bättre. Har du någongång känt att du vill vakna med det känns som din själ har lämnat dig och din kropp inte har någon energi alls att röra sig? när du typ, halvsover och försöker röra dig men det gör bara ont? mjo, mer eller mindre kände jag mig idag. Älskling lämnade mig väldigt "tidigt" för att han skulle hem och plugga. I HATE SCHOOL!

Ja ja, midnatt och dags för mig att krypa i säng tidigt, blir en hel del pluggande den här veckan.



bjuder på någon jävla bild, tyckte den var as cool och typ kände bara för att dela med mig.

See you, bitches.


Elizabeth Banks


Elizabeth Banks

Börjar gilla Elizabeth Banks mer och mer som skådis efter filmen The Uninvited. Har sätt filmen fyra gånger nu och det är inte min sista, jag rekomenderar den starkt.

Min dag: Skulle egentligen idag träffa Fanny, men det blev förstås inte av, hon har blivit sjuk (krya på dig). Annars blev det för mycket för min del med och var tvungen att åka till närakuten igen, för de som inte har någon aning om vad jag pratar om har jag fått någon konstig klåda, och den har spridit sig till ögonen, så jag ser mer eller mindre förjävlig ut. Har tagit ett x antal olika tabletter, recept fria och receptbelagda tabletter. Nu har jag fått ännu mer tabletter och salvor, jag vill typ bara lägga mig ner och dö. Mår så dåligt med så mycket tabletter och jag ser ut som en zombie. Mitt humör är inte på topp heller, får små utbrott hela tiden, och personen som får ta allt skit är väl då min pojkvän, men han vet att jag älskar honom som fan och han vet att han inte ska ta åt sig.

Blir nog någon mer inlägg från mig idag, så vi ses och höres sen. peace

(?)

Var tidigare med på en tävling hos Kenza, utsåg hon vinnare eller blev det inte av?

Home

Har bara 1 lektion på tisdagar och idag på svenskan ska vi skriva, man får skriva vad man vill på vilket sätt man vill (uppsats, artikel, krönika osv.). Men stannade hemma, att åka till skolan (till stockholm) tar ett tag och jag orkar inte åka dit om jag ska sitta vid en dator och skriva i 2 timmar, då kan jag lika gärna göra det hemma, vilket jag valde att göra idag. Tänkte först skriva om dagens ungdomar och spel, men sen fick jag lust att skriva om graffiti och konst (modern konst), vet inte vad jag ska skriva. Men min plan idag är att jag skriver klart den idag och får den klar, sen försöka tenta av min Datorkunskap A IG jag fick, av ingen anledning (lång historia).

Nu ska jag ta tjuren vid hornen och säga till min far att jag är hemma idag.

peace

Tävling hos Kan Dee

Jag är med och tävlar om den här snygga linnet hos själva Kan Dee, älskar hennes sätt att rita, hon är så fruktansvärt duktig.

(storlek S)

Mer eller mindre, beroende av hennes teckningar och jag skulle dö om jag vann en av hennes linne. Har aldrig funnit någon som ritat/målat så fint som hon gör, jag blir så himla avis...jag vill också kunna rita så fint. Om jag kunde själv skulle jag ha alla hennes linnen. Ska nog köpa en inom en snar framtid. Jag hoppas hon blir känd och får en egen store, kommer hänga där.

Om du också är intresserad gå in på Kan Dees blogg och var med och tävla. (lycka till)

Tävling - hos Kenza

Varför just jag vill vinna mobilen: Det är inte ofta man får chansen att tävla om mobiler nu för tiden, och det här är en jättechans för en rätt fattig student. Jag brukar inte ha turen med mig i tävlingar och jag skulle bli överlycklig om jag nu skulle vinna den här super mobilen. En mobil är en av grejerna jag just nu behöver eftersom min Sony Ericsson börjar bli gammal och sliten (den stängs av hela tiden). Och den är dessutom så snygg, *smälter*. Jag vill och hoppas verkligen att jag vinner, men det är såndan grej som aldrig skulle hända mig.

edit: As rolig video du länka, synd att man är lite för blyg för att våga göra något sånt. Men jag ska prova det för skoj skull :)

RSS 2.0