Indeed

Kände bara för att skriva ett inlägg idag, vart lite besviken när jag läste tidningen Metro på tåget idag. Imorgon 1 april kommer den nya Ipred-lagen träda fram. Dvs att de kommer kunna söka fram din ip-adress lagligt och böta för dina nerladdade filer.
Jag är inte oskyldig, jag har laddat ner en massa saker men jag vet inte, nu är jag rädd. Det är antagligen det de vill att man ska vara. Vet inte säkert hur mycket pengar man få betala om man åker fast, men det blir antagligen jättemycket pengar och en fattig student som jag kommer inte ha råd med det om jag nu åker fast. Jag förstår att musik/film industrin förlorar mycket pengar på att man kan ladda ner musik och filmer på internet, men hur i helvete ska man klara sig med 1000:- i månaden, när man behöver kläder och dessutom kanske mat. Man har inte råd att åka ner till äfferen för att köpa en cd-skiva! Vad kostar de nu förtiden... 140-200kr, overprice så att det bara skriker om det.

Aja, nog om det. Jag har bytt min trafik lektion till onsdagar istället och nu kommer jag gå med en väldigt gammal klasskompis. Vi gick i samma klass från 3:an tills ungefär slutet av 6:an. Ska bli väldigt kul att förnya kontakten med henne och dessutom hamna i en mindre trafik grupp. Så nu börjar jag 9 och slutar 14:00 på onsdagar...och nu på tisdagar börjar jag kl 10 och slutar 11:40, not bad at all.

ska kolla på film nu, puss hej!

Öron orgasm


Vad gör man?

Vad gör man när man står på ruta 1 i sitt förhållande och står där utan några vänner alls? När ens förhållande börjat sakta men säkert att gå åt helvete.. man får mer mer problem och man blir bara tröttare?
Var befinner ni er ni som kallar er "bästa vänner"? eller bara kompisar? ska man behöva visa den här sidan för att få kontakt.. eller ska man behöva börja göra dumma saker för att få uppmärksamhet. Seriöst vad gör man? Hur i helvete ska man få "nya" kompisar? jag har glömt..

börjar falla i depprition, jag av alla människor på denna värld, det skulle man aldrig trott.. men jo det är sant. Jag behöver ett nytt liv med vänner, friskt förhållande och inre psyke.

nu är jag trött, god natt.

SuperGratis.se

Blev precis medlem hos SuperGratis.se och än så länge känns det bra. Tänkte satsa på den här hemsidan och hoppas jag någongång i framtiden får något härifrån. Du kan vinna en hel del heta prylar, spana in hemsidan.

Bli medlem du också, (klicka på länken ovan).

Tävling hos Kelly

Jag är med och tävlar hos Kelly  om den här heta t-shirten nedan (Heidi-tee).

 

Missa inte chansen och tävla du med.

"I'm going to kick his ass"


Cosy

61805-256

Haha, this is halerious


Kakmonstret

Tokstolle

ooh, jag vill också ha en sån, någon där ute som vet vart jag kan hitta den?

RSS 2.0