i feel the christmas slowly approaching .



Julen är snart här och jag känner den närmar sig sakta men säkert. Det snöar vilt idag, gillar inte snö för övrigt men det är så vackert, tycker inte du det?



nu ska jag snart börja röra mig till idrotten som är min sista lektion. Det ska spelas tennis och sen ska man hem och mysa framför tv:en. Massa plugg idag, har nämligen prov imorgon, älskar prov... not.

kram

music pumpin' in my ears, for sure.


Da vinci code



igår sändes Da vinci koden på tv, denna film är alltid lika bra och den lämnar en alltid med en öppen mun.  Tummen upp för Da Vinci Koden!

im going to bed, good night.


...ha-ha, i brist på annat

idag fick jag ett roligt sms:

den - "Fisk fonduen va ett riktigt toppen val. Hitta dock inte laxen. Men de va trevligt möte utanför toan i alla fall. Hoppas du haft en bra kväll för övrigt."
jag - "Jaha? Och vem är du om man får fråga? Jag tror du har smsat fel person."
den - "Fondue boden. Toa kön?"
jag - "Du har fortfarande skrivit till fel person, för jag har inte stått i någon kö på någon fon. boden?"
den - "Va? Men jag va ju på toa och du utanför."
jag - "Men gud du är ju trög, jag är inte personen utanför toaletten. Du har fått fel mobil nr, så kan du vara snäll och sluta smsa mig!"

...och det gjorde den.


Nu börjar det igen...

Jag skrev för ett tag sedan att jag skulle sluta blogga och läsa andras blogg, men vad brukar man göra när man har tråkigt och verkligen inte har något annat för sig? jo, då bloggar man. Jag känner för att börja på nytt, för allt med november månaden har gått åt helvete. En sak ni som läser min blogg är att jag inte är den som skriver 40 inlägg per dag, för mig räcker det kanske med en eller två, ibland inget. 
 
...och som ni kanske ser har jag börjat på en helt ny design.


tummen ner

fyfan, tummen ner för allt idag... eller nästan allt. men i stortsätt allt, vill bara lägga mig ner och gråta. usch nej, fan fuck... nu ska jag lägga mig ner och kolla på film och hoppas att jag orkar gå till skolan imon. vill glömma, varför kan inte saker bli till det bättre för oss?

jag älskar dig.

suck

Är det kanske någon som har lust att fixa om min blogg design? : )

RSS 2.0