10,000 BC

10,000 BC


En helt galen film, såg den på bio med älskling, Fanny och Kim!
Jag tyckte den var bra eftersom jag gillar såna filmer, rekomenderar den. Lite tråkigt slut bara men ananrs grym!

Smycken

AccessoarerCoola och heta smycken från Cocoo.se, checka!

Bio

Idag blir det bio med älskling, Kim och Fanny! Jag vill gärna kolla på 10,000 BC och hoppas de håller med. Jag hoppas, hoppas, hoppas!

Är den bra? Är den dålig? värd att kolla på?

Sandra <3 Noel


Jag älskar dig! <3

image12

Monty Python And The Holy Grail


image11

En av de bästa filmerna jag någosin sätt! den är så klockren och allmänt rolig. Rekomenderar den starkt, men sen beror det helt på vad man har för slags humor!
Helt galen film, men så jävla bra! 


_________________________________________________________

Filmen utspelar sig 932 e.Kr. och börjar mitt i kung Arturs jakt på riddare som är villiga att följa med honom till slottet Camelot och bli Riddare av det runda bordet. Efter att ha lyckats med att få tag i riddare, med ett antal misslyckade försök inräknade, rider de till Camelot men vänder vid åsynen av slottet då kung Artur kommer på att "det faktiskt inte är så roligt där", så de rider vidare.

Efter ett tag ger Gud dem uppdraget att leta efter den Heliga Graalen. Så de bestämmer sig för att dela upp sig och leta efter den. Men eftersom alla misslyckas med uppdraget fortsätter de ihop igen efter sina individuella sökanden. Efter att ha mött trollkarlen Tim och mött den hemska mördarkaninen hittar de till slut slottet Aaaargh, där graalen finns. De får dock inte tag i graalen på grund av att fransmän redan har intagit slottet. Filmen slutar med att poliser kommer och tillfångatar Artur och hans ende kvarvarande riddare, Sir Bedevere.

Flyff - Fly for fun

Nu ska jag spela lite Flyff med min bror.

image10


Canon EOS 400D

Har varit på Media market och hämtat kameran! ska snart gå och checka på den och trixa lite med den. As glad fan, hehe. ^_^

Boring onsdag

Äntligen onsdag, Grey's Anatomy idag på TV kl 21:00 på kanal 5.

Min dag har nog varit helt okej, var as trött imorse.. men gick över när jag kom till skolan. Tåg resan var som vanligt tråkig men ändå helt okej. Första lektionen var den mest tråkigaste av de alla, engelska. Jävla idiot engelska lärare, Annelie = JÄVLA BIMBO NR ONE! gå dö äckliga kärring fitta, FAN! hatar henne mest. Otrevliga hora.. hihi ^_^. Ja, tror ni fattar hur jävla mycket jag stör mig på henne.

Eh, nu är jag hemma och behöver inte ha henne mer på hela veckan. Imorgon är jag typ ledig, vet inte hur jag ska tolka mailet.
_____________________________________________________
Hej!

Är tyvärr sjuk och kan inte komma till skolan nu på
torsdag. Elevvärdar låser upp S61 för er.
_____________________________________________________

Om han inte kommer vara där, behöver jag väl ändå inte gå?. Det finns ingen vikarie eller något, bara att någon ska låsa upp datasalen. Och så ska man sitta där i tre timmar och bara sitta och spela. Sen är jag klar med det som ska vara inlämnat. Så man kan i stort sätt säga att jag är ledig imorgon, WIHO!

Aja orka inte skriva mer rappakalja.

Linas kvällsbok

image8

Linas kvällsbok

Filmen är helt okej, liksom typiskt dagens ungdomar. Kände igen mig lite, MEN bara jätte jätte lite ^_^ men gjorde det hela till en bättre film. Tycker typ synd om Lina men ändå inte, Danne är ju inte speciellt ful heller. Ivar såg ju bara söt ut och oskyldig.
Den var trög att kolla på, gillar inte blyga människor! >_<

Men annars är det väl inget fel med filmen, HELT OKEJ!
____________________________________________________

15-åriga Lina går i nionde klass och bor i radhus med sin familj i Rödköping (så kallat Dödköping). Fortfarande är hon både okysst, oerfaren och har oskulden kvar. Detta vill hon ändra på och blir ihop med den äldre Danne trots att hon egentligen inte gillar honom, utan mest för att passa in bland sina kompisar, den snygga och populära Thea och den alternativa men våpiga Carro. Lina är övertygad om att Thea och Carro bara är med henne för att se bättre ut i jämförelse. I hemlighet är Lina förälskad i Ivar, en nyinflyttad sjundeklassare med vildvuxet hår och manchesterbyxor som bor på en husbåt med sin alternativa familj och som dessutom sjunger i kör. Lina och Danne dejtar och har fumliga och trevande sexförsök men Lina känner sig blyg, frigid, dum och ensam.

Kungers - Så mycket skönare så



Kan ej sova

Jag kan inte sova! kl är 01:01 och jag önskar att jag blev trött. Har precis kollat klart på Linas Kvällsbok. Den var faktist helt okej, speglar dagens ungdomar.

Men det ända jag tänkte på rakt igenom hela filmen var min kärlek, min Noe. Alla tror att de vet hur mycket jag älskar honom, men inte ens sjävla ordet kan beskriva det. SJUKT! men jag älskar verkligen den där killen. Tre helt underbara år med honom, jag är lycklig.

Men nu måste jag fan gå och lägga mig och S.O.V.A har skola i morgon/i dag. Haha, god natt!

Looptroop - Fort Europa


Enjoy the music my friend!

Clothes

                   image7
                                                    

Kläder, kläder & kläder

                                                        Look at this shit


 
                             image5

Long time no see

Jag har inte skrivit på ett bra tag. Påsklovet är slut nu, börjar skolan imorgon igen. Men får lov igen vecka 15, sweeeeet. Hitta ett par coola prylar. LOVE IT! 




ME GILLA!
                     Fotgodis

Checka brillorna - HETA eller HETA?
                                                  Clawmoney 

Canon EOS 400D & Dator

Har fått en Canon och en dator, fan vad jag är glad.                                                                                                      

   495794-2
         

Men what liksom?

Man kan säga att jag är as trött, men måste iväg till skolan. Har prov och måste göra det, sen ska jag glida hem. Ska på begravning idag, mammas farmor har dött..

Nu har jag redan varit i skolan och gjort prov, har fixat mig och så, ska snart glida iväg.
Fick bra nyheter idag, ska få en ny data ^_^ helt lycklig. Tror jag kommer få min Canon Eos 400D idag också. This is my day. Ska spela lite Dance online om den vill starta, skit grej.

Imorgon ska jag nog träffa Fanny, bråkat lite men det har fixat sig. yeay, kompis kompis.

Dagens

Dagens humör: Normal
Dagens borde: Gå och kolla på TV
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Mjukis byxor, t-shirt från MQ (ny)
Dagens planer: Ta det lungt
Dagens materiella vill ha: Ett par nya skor
Dagens längtan: Tills imorgon
Dagens beroende: Snaks med bacon
Dagens tråkigaste: School
Dagens personer: Fanny och Älskling
Dagens roliga: Älskling
Dagens låt: Benny Benassi - Ilusion


Ny blogg, åt helvete med den andra. Känns bättre och bekvämare på något sätt att ha Sandruttilutti ^_^ men skulle kännas bäst med Rainbowface, men kunde inte ha det. eh, bryr mig faktist inte så mycket men tror jag ska börja blogga "igen"

RSS 2.0