By David LaChapelle


Andreas Larsson

 

Tycker synd om honom men ändå inte. Han har bra röst men jag förstår lite hur han känner sig. Shysst att han ändå fick en biljett.  (sen hur det gick efter det, har jag faktist inte någon aning om)

Good night, sleep tight!

Ska lägga mig och kolla på The league of extraordinary gentlemen. Hann aldrig se klart filmen, somnar alltid mitt i.

btw, för alla som inte vet börjar Desperate Housewives imorgon, kl 21:00 på kanal 5. Dont miss it, because i wont.

peace


ny bloggdesign.

Som ni kanske ser själva mina bloggläsare så har jag gjrot om min bloggdesign. Jag är inte riktigt klar än känner jag, så ska nog forsätta någon annan dag, kanske imorgon!
Nu kanske jag börjar skriva mer, vem vet.


Hitta Nemo




Doris är så jävla skön, det vet alla att hon är!

The Ugly Duckling (1939)



saknar de gamla goda tiderna på 1900-talet, tecknade filmer <3

Good night people

god natt och sov gott, det hoppas jag att jag ska göra. peace

Trött!

Fysatan vad trött jag är, orkar och vill inte gå till skolan. Tortyr.. men jag måste gå iaf. Det suger att inte vara 18, jag vill sjukanmäla mig själv lagligt! :(

Humor! :)


Take cover

Idag när jag var på väg till skolan med Mathias vid min sida händer nog det som inte borde hända på morgonen. Vi går ut från tunnelbanan och bestämer oss för att vänta på salima vid spärrarna. Men efter ett tag bestämer vi åter igen oss att gå ut och haffa oss en cigg till Mathias. När vi sitter båda och pratar vid en bänk hör vi en explosion som lät exakt som en bomb, vi båda kollade på varandra skräckslagna och frågar varanda "vad var det där?!". Själv trodde jag direkt att det var en bil som hade krockat precis bakom oss, var beredd att ta upp mobilen för att ringa ambulansen. Men efter ha stått där ett tag med ett frågetecken på huvudet hör jag en man som säger "Haha, andra gången det händer idag!!" då tänkte jag "WWWHHAAT?" gick runt bänken och såg att bussen hade punktering!  Inte OK för öronen men det var lite roligt, händer inte så mycket grejer i Odenplan.

2½ Men

 


Brukar inte gilla 2½ Men, men det här var riktigt roligt! HAHAHA! :D)

Kapten Röd



Jag bjuder även på en bil av den fantastiska Kapten Röd

Kapten Röd - Ta inga order

 

"Håll ut systra mi. Du kan se igenom deras mask och deras leende av plast.
Deras, Botoxsysteri, men är det till en lycka eller last när ditt smajl sitter fast.
För varje dag som passerar, bevittnar man hur någon ung själ havererar.
På grund av något sjukt ideal dom planterat, du är ingen vara man kan reklamera.
Men du vet när dom vill lära dig bli smal utan att banta.
Med så mycket plast i kroppen att dom går o panta.
Men det är inte dig dom vill ha det är dina slantar,
så dom är inga vänner å dom e inga bekanta."


Får rysningar  i kroppen när jag lyssnar på Kapten röd. Vacker röst, betydelse fulla meningar. Tummen upp, han förtjänar all respekt!

Kommentera mera!

Jag ljuger inte när jag säger att jag blir riktigt glad när någon lägger en kommentar i min blogg då och då! Ibland kan en liten kommentar göra min dag. Trodde inte heller det fanns folk som läste min blogg, ska nog börja skriva mer och lägga massor med bilder.

Råkade radera några kommentarer i mitt tidigare inlägg av misstag, sorry about that! :(


Skit ska ha skit tillbaks!

Ibland får jag nog, det finns vissa som utnyttjas till maxat och jag har all rätt i världen att stå upp för mig själv och säga emot. Jag tänker inte ta mer skit, jag tänker inte göra något som jag inte vill göra för att få någon annan att må bättre medans jag mår sämre. Jag tänker inte bära någon väska eller bli utnyttjad att hämta saker åt någon. Får inte jag något tillbaks i längden så dra åt helvete. Jag tänker heller inte jaga efter folk längre för att umgås med, vill ni mig något så ta första steget ni någon gång. Trött på att alltid be om ursäkt först, trött på att hitta på saker med folk och sen så skiter det i sig. Allt är heller inte "erat" fel, det är även mitt fel också. Jag hatar också stress som fan, sluta stressa mig. Jag gör saker i min takt och gillar ni inte det så gör det bättre själv.

Blir så ledsen när man ger någon något och när det gäller att man ska få något för att man kanske fyller år så får man ej något tillbaks. Ska man skratta eller gråta? Jag vill ta det lungt någon dag utan att behöva göra massa grejer, utan att behöva hamna efter, en dag utan stress, en dag utan någon som ska tycka annat för att jag tycker något.

Jag tänker inte forsätta att ta mer skit. Förstår folk inte att man mår dåligt av allt skit eller de dumma kommentarerna, de snea blickarna, att man kanske berättar något och så lyssnar ni inte? sluta vara så elaka. Vill ni bli hörda får ni också höra, vill ni bli sedda får ni också se på annat folk än bara er själva.

Grattis till mig!

ja, idag fyller man 17 år. hihihi ^_^

Helt kär!



Eftersom jag fyller år nu på fredag, ska jag nog gå och handla de här.

Cheap Monday Tina Parka

Tänkte gå och kolla på den här jackan för 400kr. Den är rätt snygg och hoppas den passar mig.



Grattis på födelsedagen älskling!



Grattis garttis grattis grattis  ^_^

Shirley Phelps

Fler videos med Shirley Phelps, DÖ KVINNA DÖ! Du kommer att hamna i helvetet, tro mig!

 




Majks inlägg

Ni känner kanske till det dagliga kriget mellan Stockholms trafikanter.

Spöregnet är upp till öronen på er, ni ser en annan person som är på väg till samma destination som er, busshållsplatsen.

Ni alla vet att den som är först får vara ensam i kuren, den som kommer efter får alltid stå utanför och tänka över sina misstag.

I dag såg jag att den andra personen höjde tempot lite och kriget var igång. Han genade, vilket gav honom försprång och han kom först. Jag var den som stog ute i regnet i morse...

Hoppas ni känner till det här.. Annars har ni missat det dagliga kriget.

MVH Majk!

Go Tyra!

 





Denna kvinna är då Shirley Phelps, en sjuk kvinna som borde skjutas!

4everyoung.se <3


4everyoung.se kläder! mummis


Nu har jag Gitar Hero!


Me is so happy!

RSS 2.0